WiFi Smart switch | Circuit breaker | Inline | 10A

Nedis
5412810303113
    Levertijd:op werkdagen voor 19:45u besteld, morgen bezorgd
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Meer

Nedis slimme schakelaar / stroomonderbreker

Plaats deze slimme switch in de stroomverbinding van een willekeurig apparaat en schakel het van op afstand aan en uit of plan dit automatisch.Bedien het aangesloten apparaat met je stem als je deze inline switch gebruikt met Amazon Alexa of Google Home.Instellen werkt eenvoudig – de switch wordt rechtstreeks met je Wi-Fi-router verbonden zonder tussenkomst van een aparte hub. Je kunt de switch op zichzelf staand gebruiken of je kunt hem koppelen met andere SmartLife producten om snel een bepaalde ambiance te creëren of een complete slimme woning te verbinden.Over Nedis® SmartLifeOntdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s – allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Eigenschappen

  • Eenvoudig in +D2:F31te stellen – wordt rechtstreeks met je Wi-Fi gekoppeld
  • Schakel van op afstand ieder bedraad apparaat dat verbonden is met deze switch aan of uit doe dit volgens een tijdschema
  • Stuur alles aan met je smartphone of, als je Amazon Alexa of Google Home gebruikt, stuur aan met je stem

Inhoud verpakking

  • Slimme inline-schakelaar
  • Snelstartgids
 

Downloads

HandleidingCategorieën Nedis SmartLife


Veelgestelde vragen

Wat is een automatisering?

Een automatisering kan worden gebruikt om een bepaalt "gebeurtenis" (condition), als een trigger te gebruiken voor een aktie (Task). Een gebeurtenis kan van alles zijn zoals Bewegings detectie, tijd, temperatuur, zonsopkomst ect. Zo kunt u een automatisering maken dat als de zon ondergaat de lampen aangaan, u de Smartplugs aanzet of een combinatie van verschillende akties.

Kan ik meerdere personen toegang geven tot mijn SmartLife producten?

Ja dat is mogelijk. Ieder persoon dient een account aan te maken in de SmartLife app. Om deze personen toe te voegen als familie volg dan onderstaande stappen: Klik linksboven op de naam van uw huis in het hoofdscherm. Selecteer beheer huis, klik opnieuw op de naam van uw huis. Hier ziet u uw instellingen van uw huis zoals aantal kamers, lokatie ect. Klik hier daaronder onder de kop Familieleden op "Leden toevoegen". Dit geeft de persoon toegang tot al uw SmartLife producten. Wilt u een persoon alleen toegang geven tot 1 bepaald product, ga naar instellingen van het bepaalde product en selecteer "Apparaat delen" klik op toevoegen.

Aantal uitgangen1
Draadloze technologieWi-Fi
KleurWit
Max. uitgangsvermogen2500 W
Antenneversterking2 dBi
App beschikbaar voorAndroid™ & iOS
Bedrijfstemperatuur-20 - 60 °C
BevestigingCable Mount
Frequentiebereik2412 - 2484 MHz
Geschikt voor smarthomeNedis® SmartLife
Ingangsspanning100 - 240 VAC 50 Hz
Max. radio zendvermogen17 dBm
ProgrammeermogelijkhedenSwitch On
Switch Off
Switch On with Time Delay
Switch Off with Time Delay
Button