Retourneren van producten

Consumenten hebben het recht om binnen een zichttermijn van 14 dagen de aankoop te ontbinden en een bestelling geheel of gedeeltelijk retour te zenden (koop op afstand) Het product dient dan niet in gebruik te zijn genomen (slechts redelijkerwijs eenmaal uitgetest). en te voldoen aan het retourbeleid.

Retourbeleid

 • Artikelen bevinden zich in originele en zover redelijkerwijs onbeschadigde verpakking.
 • Het gaat niet om een product die om hygiĆ«nische redenen niet retour genomen kan worden, zoals koptelefoons en scheerapparaten. Alleen in ongeopende staat kunnen deze nog wel retour gestuurd worden.
 • Het artikel is volledig en compleet zoals geleverd (ook bouten/schroevensets in gesloten plastic)
 • Apparaten mogen geen schade en/of gebruikers sporen vertonen.
 • Retouren dienen binnen 14 dagen na retourmelding op het retouradres ontvangen te zijn.
 • Het aangeschafte artikel is geen maatwerk geleverd product (zoals een op lengte gemaakte audio of antennekabel)
 • Artikelen met verzegelde verpakking dienen niet verwijdert en/of verbroken te zijn.
 • Levering betreft een levering aan consument (geen zakelijke levering).
 •  

  Retourmelden en retourzenden

  Meld via telefoon of email dat u graag een bestelling wilt annuleren en vermeld daarbij het bestelnummer welk u terugvind op de factuur en in de orderbevestiging(email).

  Het is van belang dat het product zelf weer ingepakt wordt zodat deze vrij van beschadigingen blijft. Plak ook geen verzendlabels en dergelijke op de producten zelf! Stuur het retourformulier mee in de verpakking of een eigen begeleidend schrijven. Vergeet ook naast het retouradres ook niet om de afzender te vermelden op het pakket.

  Retourformulier downloaden, klik hier!

  Retouradres

  CJ online Retouren

  Generaal Ritchiestraat 52

  5981GC Panningen

  Terugbetaling

  Wanneer het product weer retour is ontvangen, mag u binnen 14 dagen het geld terug verwachten. Mocht dit onverhoopt niet zijn gebeurd, neem dan meteen contact met ons op via telefoonnummer 077 85 112 86 of service@cjonline.nl


  Defecte producten

  Mocht er zich onverhoopt een probleem met een product voordoen, of er is defect geconstateerd, neem ten altijd vooraf contact met ons op via telefoon 077 85 112 86 of stuur een email naar service@cjonline.nl (Houd u het bestelnummer bij de hand, of vermeld deze in de email).

  Reparatie

  Een defect wordt spoedig verwerkt en indien van toepassing verzonden naar de fabrikant/distributeur voor onderzoek, reparatie of omruiling. Wanneer het defect binnen de gestelde garantietermijn en garantiebepalingen valt zal deze kosteloos worden gerepareerd of vervangen. Indien blijkt dat er geen defect is geconstanteerd of deze buiten de garantiebepalingen valt kunnen er onderzoekskosten worden berekend deze bedragen tenminste 25 euro. Voor reparaties die u wilt aanbieden, welke buiten de garantie vallen kunt u vooraf even contact opnemen.


  Manco melding of beschadigd product

  Mocht er een beschadiging van een product voordoen of er ontbreken producten aan een zending neem dan z.s.m contact op via telefoon 077 85 112 86 of stuur een email naar service@cjonline.nl (Houd u het bestelnummer bij de hand, of vermeld deze in de email).