Wi-Fi smart lichtschakelaar | Single

Nedis
5412810271771
    Levertijd:op werkdagen voor 19:45u besteld, morgen bezorgd
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Meer

Nedis Smart Lichtschakelaar

Traditionele lichtschakelaars zijn gewoon veel slimmer geworden. Met deze slimme wandlichtschakelaar kunt u op afstand en automatisch uw verlichting bedienen.Eenvoudig te installerenDe schakelaar kan worden gebruikt om eenvoudigweg met de aanraaktoets op de schakelaar uw licht te bedienen. Maar u kunt deze ook direct op uw Wi-Fi-router aansluiten en het licht bedienen vanaf uw smartphone, tablet of door middel van spraakbediening bij gebruik met Amazon Alexa of Google Home.Plan en koppelDankzij de intuïtieve en intelligente app van deze slimme wandlichtschakelaar kunt u dit licht aan andere apparaten koppelen om de perfecte sfeer in uw kamer te creëren met slechts één opdracht of om het licht in te stellen op automatisch inschakelen - ideaal als u een paar dagen weggaat.DiscreetHet gestroomlijnde en makkelijk te reinigen glasfront past in uw interieur en krachtig genoeg om elektrische verlichting tot maximaal 300 W te ondersteunen.

Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, .is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
Of u nu op zoek bent naar één slimme gloeilamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Eigenschappen

• Duurzaam - biedt een levensduur van meer dan 100.000 schakelcycli
• Discreet - past in uw interieur
• Krachtig - hiermee kunt u verlichting plannen, koppelen met andere apparaten en toestellen, en bedienen met spraakbediening (met Amazon Alexa of Google Home)
• Veelzijdig - kan lokaal worden bediend als een traditionele wandlichtschakelaar of op afstand en automatisch

Inhoud verpakking

  • Slimme wandschakelaar
  • Snelstartgids
 

Downloads

HandleidingCategorieën Nedis SmartLife


Veelgestelde vragen

Wat is een automatisering?

Een automatisering kan worden gebruikt om een bepaalt "gebeurtenis" (condition), als een trigger te gebruiken voor een aktie (Task). Een gebeurtenis kan van alles zijn zoals Bewegings detectie, tijd, temperatuur, zonsopkomst ect. Zo kunt u een automatisering maken dat als de zon ondergaat de lampen aangaan, u de Smartplugs aanzet of een combinatie van verschillende akties.

Kan ik meerdere personen toegang geven tot mijn SmartLife producten?

Ja dat is mogelijk. Ieder persoon dient een account aan te maken in de SmartLife app. Om deze personen toe te voegen als familie volg dan onderstaande stappen: Klik linksboven op de naam van uw huis in het hoofdscherm. Selecteer beheer huis, klik opnieuw op de naam van uw huis. Hier ziet u uw instellingen van uw huis zoals aantal kamers, lokatie ect. Klik hier daaronder onder de kop Familieleden op "Leden toevoegen". Dit geeft de persoon toegang tot al uw SmartLife producten. Wilt u een persoon alleen toegang geven tot 1 bepaald product, ga naar instellingen van het bepaalde product en selecteer "Apparaat delen" klik op toevoegen.

Kan ik met deze schakelaar de verlichting dimmen?

Nee, dit is geen dimmer. U kunt de knop (pen) zo programmeren dat deze een Nedis Smartlife-lamp op een bepaalde helderheid instelt. De helderheid van gewone lighs kan niet worden gewijzigd, je kunt hem alleen in- of uitschakelen met de app of stemassistenten.

Aantal uitgangen1
Draadloze technologieWi-Fi
KleurWit
MateriaalGlass
Breedte86 mm
Ingangsspanning110 - 240 VAC
Max. uitgangsvermogen300 W
Antenna gain2 dBi
App beschikbaar voorAndroid™ & iOS
Bedrijfstemperatuur-20 - 50 °C
BevestigingMuurbevestiging
Depth, internal25 mm
Externe diepte10 mm
Frequentiebereik2412 - 2462 MHz
Geschikt voorNedis® SmartLife
Hole spacing, mounting plate60 mm
Hoogte86 mm
Max. radio zendvermogen19 dBm
ProgrammeermogelijkhedenSwitch on
Switch off
Switch on with time delay
Switch off with time delay
Button