Muurbeugel voor Sonos FIVE en Play:5 | Verticale montage | Wit

Cavus
8713222013841
    Levertijd:op werkdagen voor 15:30u besteld, morgen bezorgd | Gratis verzending
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving

Cavus witte ophangbeugel voor Sonos Play:5

De Cavus CMP5VW muurbeugel haalt het beste uit jouw Sonos PLAY:5. Ontworpen om jouw Sonos speaker te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Het bescheiden design houdt de aandacht op de Sonos speaker. Een extra sterk en robuust ontwerp om moeiteloos jouw zware Sonos PLAY:5 te kunnen dragen. Dankzij de diversiteit aan montage mogelijkheden creëer je altijd de perfecte beleving. Hoe jij je Sonos speaker ook wilt monteren, de muurbeugel voor Sonos PLAY:5 is geschikt voor bijna elke situatie. De muurbeugel wordt geleverd met alle benodigde montage materialen en dankzij een geïntegreerde waterpas is installeren heel eenvoudig. 

Verticale Full-motion muurbeugel Sonos PLAY:5 Draaibaar 30° links / 30° rechts en 0° - 20° kantelbaar Extra sterk en robuust ontwerp ( door ons getest met 3x PLAY:5 gewicht) Klaar voor montage , alle benodigdheden zijn inbegrepen Eenvoudig te installeren dankzij slide-in design en een geïntegreerde waterpas Leverbaar in zwart en wit

Je Sonos PLAY:5 ophangen is heel eenvoudig. Dankzij een geïntegreerde waterpas hangt jouw Sonos speaker altijd kaarsrecht. In de verpakking vind je alles om jouw Sonos speaker eenvoudig aan de muur te bevestigen. De meegeleverde Fischer UX8 pluggen zijn geschikt voor holle en massieve wanden.