logosmallpostnl

Pakket volgen en bezorg-tijden.

Het merendeel van onze bestellingen worden bezorgd door PostNL in zowel Nederland als België. Hier wordt van afgeweken wanneer de omvang of het gewicht dusdanig zijn dat deze met een andere dienst worden afgeleverd. Ook bezorging in overige landen kan verschillen.

Zending volgen met Track en trace

Het is altijd fijn om te weten wanneer en welke tijdvak een bezorging plaats gaat vinden, om dit te kunnen doen wordt in de orderstatus de track en trace link aangeven zodra deze bekend is. Er zal ook een mail volgen als deze is bijgewerkt, vanaf dat moment is de zending te volgen en wanneer de chauffeur onderweg is zal ook een tijdvak te zien zijn.

Niet thuis bericht

Bent u niet thuis als het pakket bezorgd gaat worden, dan laat de bezorger een bericht achter en afhankelijk van de bezorgdienst zijn er dan de volgende mogelijkheden:

PostNL

Er staat een ‘niet-thuis-code’: op het bericht en daarmee kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven of het pakket bij de 2e poging niet bij u, maar bij een PostNL afhaallocatie in de buurt wordt afgeleverd.

UPS

De zending wordt afgeleverd op de dichtsbijzijnde locatie in u buurt, en kan mogelijk nog dezelfde dag worden afgehaald.