Wi-Fi Smart Stopcontact voor Buiten | Weersbestendig | IP55 | 16 A

Nedis
5412810314447
    Levertijd:niet langer leverbaar
  • Beschrijving
  • Meer specificaties

Nedis SmartLife stopcontact | buiten

Bedien iedere toepassing voor buiten door deze eenvoudig aan te sluiten op dit Nedis® draadloze smart stopcontact en met je smartphone of tablet te verbinden via je Wi-Fi router.

Eenvoudig in te stellen
Je hoeft echt geen technisch wonder of elektricien te zijn om aangesloten apparatuur op afstand te bedienen en te automatiseren. Het enige dat je daadwerkelijk nodig hebt is deze smart stekkerdoos en je Wi-Fi-router. Met onze intuïtieve app heb je de mogelijkheid om apparatuur van op afstand en automatisch aan en uit te schakelen. De app werkt zelfs met spraakbedieningsystemen zoals Amazon Alexa en Google Home.

Weersbestendig
Dit stopcontact is door zijn waterbestendige behuizing (IP55 wanneer niet in gebruik) bestand tegen alle weersomstandigheden en temperaturen varierend van -30 tot 60 °C.

Tijdschema en koppelen
Stel een tijdschema in voor de stekker om apparatuur in te schakelen of koppel deze met andere toestellen om een bepaalde scene te creëren die je kunt activeren met één enkele opdracht of een druk op de knop.

Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s – allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Eigenschappen

• Eenvoudig in te stellen – wordt rechtstreeks met je Wi-Fi gekoppeld
• Kan als zelfstandig werkend product gebruikt worden of eenvoudig gekoppeld worden met andere Nedis® SmartLife producten
• Geschikt voor bediening op afstand of geautomatiseerde bediening – voor tijdschema's en gekoppelde toepassingen
• Ondersteunt spraakbediening – in combinatie met Amazon Alexa of Google Home

Ondersteuning en Contact

  info@cjonline.nl |     077 85 112 86 |    Chat
  Gratis verzending vanaf €50 | normaal €3,99
 14 dagen retourrecht | 2 jaar garantie

     


Inhoud verpakking

Smart stopcontact
Bevestigingsmateriaal
Rubberen cover
Snelstartgids
 

Downloads

Handleiding


Veelgestelde vragen

Wat is een automatisering?

Een automatisering kan worden gebruikt om een bepaalt "gebeurtenis" (condition), als een trigger te gebruiken voor een aktie (Task). Een gebeurtenis kan van alles zijn zoals Bewegings detectie, tijd, temperatuur, zonsopkomst ect. Zo kunt u een automatisering maken dat als de zon ondergaat de lampen aangaan, u de Smartplugs aanzet of een combinatie van verschillende akties.

Kan ik meerdere personen toegang geven tot mijn SmartLife producten?

Ja dat is mogelijk. Ieder persoon dient een account aan te maken in de SmartLife app. Om deze personen toe te voegen als familie volg dan onderstaande stappen: Klik linksboven op de naam van uw huis in het hoofdscherm. Selecteer beheer huis, klik opnieuw op de naam van uw huis. Hier ziet u uw instellingen van uw huis zoals aantal kamers, lokatie ect. Klik hier daaronder onder de kop Familieleden op "Leden toevoegen". Dit geeft de persoon toegang tot al uw SmartLife producten. Wilt u een persoon alleen toegang geven tot 1 bepaald product, ga naar instellingen van het bepaalde product en selecteer "Apparaat delen" klik op toevoegen.

Draadloze technologieWi-Fi
KleurGrijs
Stroom16 A
Maximaal uitgangsvermogen3680 W
IP-classificatieIP55
App beschikbaar voorAndroid™ & iOS
Bedrijfstemperatuur-30 - 60 °C
Frequentiebereik2412 - 2484 MHz
Geschikt voorNedis® SmartLife
Ingangsspanning230 VAC 50 Hz
Max. radiozendvermogen14 dBm
Ontwerp van stopcontactSchuko
Versterking antenne0 dBi