Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit

Nedis
5412810303762
    Levertijd:Informeer naar actuele levertijd (module systeem)
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Meer specificaties

Nedis Wi-Fi smart ventilator

Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten. Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in. Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife

Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.

Of u nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Eigenschappen

• Bedien deze slimme ventilator met je telefoon - pas de snelheid en draaiing aan, en stel een schema of timer in
• Eenvoudig in te stellen - sluit hem direct aan op je Wi-Fi-router en bedien hem via de app
• Compatibel met Google Home en Amazon Alexa voor spraakbediening - en kan worden gecombineerd met andere Nedis SmartLife-apparaten 
• Fysieke knoppen voor eenvoudige directe bediening - hoogte en kanteling kan eenvoudig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling
• Gebruik de slaapmodus van de ventilator - voor het per uur geleidelijk verlagen van de snelheid tot de ventilator wordt uitgeschakeld

Inhoud verpakking

Slimme ventilator
Snelstartgids
 

Downloads

Handleiding


  NL | Gratis bezorging vanaf €50

 14 dagen retour | 2 jaar garantie

  info@cjonline.nl     077 85 112 86

Categorieën Nedis SmartLife


Veelgestelde vragen

Wat is een automatisering?

Een automatisering kan worden gebruikt om een bepaalt "gebeurtenis" (condition), als een trigger te gebruiken voor een aktie (Task). Een gebeurtenis kan van alles zijn zoals Bewegings detectie, tijd, temperatuur, zonsopkomst ect. Zo kunt u een automatisering maken dat als de zon ondergaat de lampen aangaan, u de Smartplugs aanzet of een combinatie van verschillende akties.

Kan ik meerdere personen toegang geven tot mijn SmartLife producten?

Ja dat is mogelijk. Ieder persoon dient een account aan te maken in de SmartLife app. Om deze personen toe te voegen als familie volg dan onderstaande stappen: Klik linksboven op de naam van uw huis in het hoofdscherm. Selecteer beheer huis, klik opnieuw op de naam van uw huis. Hier ziet u uw instellingen van uw huis zoals aantal kamers, lokatie ect. Klik hier daaronder onder de kop Familieleden op "Leden toevoegen". Dit geeft de persoon toegang tot al uw SmartLife producten. Wilt u een persoon alleen toegang geven tot 1 bepaald product, ga naar instellingen van het bepaalde product en selecteer "Apparaat delen" klik op toevoegen.

KleurWit
Vermogen45 W
Afmeting40 cm
16 "
StekkertypeEuro / Type C (CEE 7/16)
Antenna gain0 dBi
Frequentiebereik2412 - 2484 MHz
Max. radio zendvermogen20 dBm
Gerelateerde Producten