Smart Rookmelder | Wi-Fi

Nedis
5412810303755
    Levertijd:op werkdagen voor 19:45u besteld, morgen bezorgd
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Meer specificaties

Nedis Smart Rookmelder

Deze Wi-Fi-rookmelder waarschuwt je voor zowel rook als voor een extreme toename van de temperatuur – er klinkt een luid alarm voor iedereen die dichtbij is en je ontvangt tevens een melding op je telefoon, waar je op dat moment ook bent. Deze rook- en hittemelder is gemakkelijk te monteren en wordt eenvoudig met je Wi-Fi gekoppeld zonder tussenkomst van een hub.De melder beschikt over twee geruststellende veiligheidsfuncties; hij detecteert namelijk zowel rook als een snelle toename van de temperatuur.
De rook- en hittemelder kan eenvoudig gekoppeld worden met andere SmartLife producten voor extra beveiligingsopties. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je slimme lampen aan gaan wanneer er rook wordt gedetecteerd, zodat je veilig weg kunt komen. 

Over Nedis® SmartLife

Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s – allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Eigenschappen

• Wi-Fi rookmelder – waarschuwt u voor zowel rook als een abnormale toename van de temperatuur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken
• Eenvoudig te koppelen aan uw Wi-Fi – zo ontvangt u meldingen op uw telefoon
• Luid alarm – om iedereen in en om het huis te waarschuwen voor gevaar
• Te koppelen met andere SmartLife producten – zodat bijvoorbeeld de lampen aangaan als het alarm afgaat

Inhoud verpakking

Rookmelder
Bevestigingsmaterialen
Snelstartgids
 

Downloads

Handleiding


  NL | Gratis bezorging vanaf €50

 14 dagen retour | 2 jaar garantie

  info@cjonline.nl     077 85 112 86

Categorieën Nedis SmartLife


Veelgestelde vragen

Wat is een automatisering?

Een automatisering kan worden gebruikt om een bepaalt "gebeurtenis" (condition), als een trigger te gebruiken voor een aktie (Task). Een gebeurtenis kan van alles zijn zoals Bewegings detectie, tijd, temperatuur, zonsopkomst ect. Zo kunt u een automatisering maken dat als de zon ondergaat de lampen aangaan, u de Smartplugs aanzet of een combinatie van verschillende akties.

Kan ik meerdere personen toegang geven tot mijn SmartLife producten?

Ja dat is mogelijk. Ieder persoon dient een account aan te maken in de SmartLife app. Om deze personen toe te voegen als familie volg dan onderstaande stappen: Klik linksboven op de naam van uw huis in het hoofdscherm. Selecteer beheer huis, klik opnieuw op de naam van uw huis. Hier ziet u uw instellingen van uw huis zoals aantal kamers, lokatie ect. Klik hier daaronder onder de kop Familieleden op "Leden toevoegen". Dit geeft de persoon toegang tot al uw SmartLife producten. Wilt u een persoon alleen toegang geven tot 1 bepaald product, ga naar instellingen van het bepaalde product en selecteer "Apparaat delen" klik op toevoegen.

Kan ik een instelling maken dat alle geïnstalleerde Smart Smoke-alarmen alarm geven wanneer 1 eenheid in alarmmodus staat?

Nee, dit is niet mogelijk. De rookmelder staat in de stand-bymodus (offline) in de app wanneer deze niet wordt geactiveerd. Als u bijvoorbeeld het rookmelderalarm boven wilt horen, kunt u de Wi-FI Smart Sirene WIFISI10CWT gebruiken.

Wanneer ik op de testknop druk, ontvang ik geen melding.

Houd de testknop tussen de 5 en 10 seconden ingedrukt. Als je de rookmelder wilt testen of de sensor werkt. We raden u aan om een rookdetectiespray te gebruiken.

Ik wil meldingen van mijn detector ontvangen.

maak hiervoor een automatisering aan: Voorwaarde: - +> Apparaat> selecteer alle alarmen waarvan u meldingen voor Taak wilt ontvangen: - +> Meldingen> ontvang op

Type detectorRook
Hitte
Draadloze technologieWi-Fi
EN-conformEN14604
KleurWit
Antenna gain2 dBi
App beschikbaar voorAndroid™ & iOS
Bedrijfstemperatuur5 - 37 °C
Frequentiebereik2412 - 2484 MHz
Geluid90 dB
Geschikt voorNedis® SmartLife
Incl. batterijen2x AA/R6
Ingangsspanning3 VDC
Max. radio zendvermogen20 dBm
Sensor levenscyclus10 Year
Gerelateerde Producten