Wi-Fi smart bewegingssensor | Binnen gebruik

Nedis
5412810313822
    Levertijd:op werkdagen voor 19:45u besteld, morgen bezorgd
Plaats in winkelmand
  • Beschrijving
  • Meer specificaties

Nedis Wi-Fi smart bewegingssensor

Deze slimme Wi-Fi-bewegingssensor (met een bereik van 10 m over een detectiegebied van 120°) kan worden gebruikt als onderdeel van een draadloos beveiligingssysteem of simpelweg voor het inschakelen van apparaten wanneer je de kamer binnenkomt. Eenvoudig te installerenInstalleren is uiterst eenvoudig; je koppelt hem simpelweg aan je Wi-Fi-router voor bediening via je smartphone of tablet en voor het sturen van waarschuwingen naar je toestel. Koppel met andere productenDe bewegingssensor kan ook worden gekoppeld aan andere toestellen en apparaten uit het Nedis® SmartLife-assortiment om gebeurtenissen te activeren, zoals het licht inschakelen, wanneer iemand de kamer binnenkomt.
Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Eigenschappen

• Krachtige PIR-bewegingssensor – biedt 10 m dekking over een bereik van 120°
• Kan ook worden gebruikt als een op zichzelf staand beveiligingsproduct 
• Kan eenvoudig worden gekoppeld aan andere Nedis® SmartLife-producten om een sfeerscene te activeren wanneer iemand de kamer binnenkomt

Inhoud verpakking

Bewegingssensor
Muurbeugel
USB-kabel
Snelstartgids
 

Downloads

Handleiding


  NL | Gratis bezorging vanaf €50

 14 dagen retour | 2 jaar garantie

  info@cjonline.nl     077 85 112 86

Categorieën Nedis SmartLife


Veelgestelde vragen

Wat is een automatisering?

Een automatisering kan worden gebruikt om een bepaalt "gebeurtenis" (condition), als een trigger te gebruiken voor een aktie (Task). Een gebeurtenis kan van alles zijn zoals Bewegings detectie, tijd, temperatuur, zonsopkomst ect. Zo kunt u een automatisering maken dat als de zon ondergaat de lampen aangaan, u de Smartplugs aanzet of een combinatie van verschillende akties.

Kan ik meerdere personen toegang geven tot mijn SmartLife producten?

Ja dat is mogelijk. Ieder persoon dient een account aan te maken in de SmartLife app. Om deze personen toe te voegen als familie volg dan onderstaande stappen: Klik linksboven op de naam van uw huis in het hoofdscherm. Selecteer beheer huis, klik opnieuw op de naam van uw huis. Hier ziet u uw instellingen van uw huis zoals aantal kamers, lokatie ect. Klik hier daaronder onder de kop Familieleden op "Leden toevoegen". Dit geeft de persoon toegang tot al uw SmartLife producten. Wilt u een persoon alleen toegang geven tot 1 bepaald product, ga naar instellingen van het bepaalde product en selecteer "Apparaat delen" klik op toevoegen.

Mijn bewegingssensor is zo ingesteld dat hij een lampje aandoet. Blijft het lampje branden zolang de detector beweging ziet?

De detector houdt het licht alleen aan gedurende de ingestelde vertraging. Dus als je een vertraging van 2 minuten instelt en vervolgens het licht uitdoet, zal het altijd na 2 minuten uitgaan, ongeacht of hij beweging ziet. De vertraging wordt niet gereset. Zodra het is uitgeschakeld en beweging ziet, wordt het weer ingeschakeld.

Draadloze technologieWi-Fi
KenmerkenFraude detectie
KleurWit
StekkertypeUSB
Antenna gain0 dBi
App beschikbaar voorAndroid™ & iOS
Bedrijfstemperatuur-10 - 45 °C
Detectiebereik10.0 m
Detectiehoek120 °
Frequentiebereik2400 - 2483.5 MHz
Ingangsspanning5 VDC
Max. radio zendvermogen17 dBm
Type batterij2x CR123A
Gerelateerde Producten