Wi-Fi smart LED-lampen | Warm- tot Koud-Wit | GU10 | 3-Pack

Nedis
5412810293216
    Levertijd:niet langer leverbaar
  • Beschrijving
  • Meer specificaties

Nedis Smart LED-lamp

Neem de controle over je verlichting met deze set van drie slimme Smart Bulbs die direct worden aangesloten op je draadloze/Wi-Fi-router voor bediening op afstand als onderdeel van je woningautomatiseringssysteem.
Eenvoudig te installeren
U hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om uw verlichting op afstand te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat u nodig hebt, is je Wi-Fi-router, onze intuïtieve app en deze Nedis® draadloze slimme lampen. Geen extra kit en geen verbindingshubs: woningautomatisering is eenvoudig geworden.
Regel de helderheid en de kleur van de gloeilamp
Sluit ze aan en u kunt nu vanaf uw smartphone of tablet de helderheid en de kleur van deze gloeilampen regelen. En bent u superslim, dan kunt u ze zelfs met uw stem regelen via Amazon Alexa of Google Home.
Maak tijdschema’s en koppel aan andere slimme producten
Stel tijdschema’s in voor het inschakelen van de gloeilamp of zorg in een handomdraai voor sfeerverlichting door deze gloeilamp te koppelen aan andere producten van het Nedis® SmartLifeTM-assortiment.
Milieuvriendelijk
Uw woning wordt niet alleen slimmer, maar ook milieuvriendelijker. Deze energiezuinige gloeilampen hebben een maximaal stroomverbruik van 9 W maar ze geven u een lichtopbrengst van ongeveer 800 lumen, vergelijkbaar met gloeilampen van 60 W.
Over Nedis® SmartLife™
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Eigenschappen

Automatiseer uw lampen zonder al het gedoe - maakt rechtstreeks verbinding met uw wifi-router 
Verander de helderheid en kleur van uw lampen op afstand - via uw smartphone of tablet 
Ondersteunt stembesturing - via Amazon Alexa of Google Home 
Plan uw lamp om in te schakelen - of maak scènes door deze te coördineren met andere Nedis® SmartLife-producten

Ondersteuning en Contact

  info@cjonline.nl |     077 85 112 86 |    Chat
  Gratis verzending vanaf €50 | normaal €3,99
 14 dagen retourrecht | 2 jaar garantie

     


Inhoud verpakking

3x Slimme lamp
Snelstartgids
 

Downloads

Handleiding


Veelgestelde vragen

Wat is een automatisering?

Een automatisering kan worden gebruikt om een bepaalt "gebeurtenis" (condition), als een trigger te gebruiken voor een aktie (Task). Een gebeurtenis kan van alles zijn zoals Bewegings detectie, tijd, temperatuur, zonsopkomst ect. Zo kunt u een automatisering maken dat als de zon ondergaat de lampen aangaan, u de Smartplugs aanzet of een combinatie van verschillende akties.

Kan ik meerdere personen toegang geven tot mijn SmartLife producten?

Ja dat is mogelijk. Ieder persoon dient een account aan te maken in de SmartLife app. Om deze personen toe te voegen als familie volg dan onderstaande stappen: Klik linksboven op de naam van uw huis in het hoofdscherm. Selecteer beheer huis, klik opnieuw op de naam van uw huis. Hier ziet u uw instellingen van uw huis zoals aantal kamers, lokatie ect. Klik hier daaronder onder de kop Familieleden op "Leden toevoegen". Dit geeft de persoon toegang tot al uw SmartLife producten. Wilt u een persoon alleen toegang geven tot 1 bepaald product, ga naar instellingen van het bepaalde product en selecteer "Apparaat delen" klik op toevoegen.

Draadloze technologieWi-Fi
Nominale lichtstroom380 lm
Diameter50 mm
LichtkleurDimbaar Wit
Koud Wit
Warm Wit
fittingGU10
Ingangsspanning220 - 240 VAC
Wattage4.5 W
Equivalent wattage35 W
Kleurtemperatuur2700 K - 6500 K
Nominale levensduur lamp25000 uur
EnergieklasseA +
Energieverbruik per 1000 u4.5 kWh
Antenna winst3 dBi
App beschikbaar voorAndroid ™ en iOS
Bedrijfstemperatuur-20 - 45 ° C
Frequentiebereik2.400 - 2.4835 GHz
Geschikt voorNedis® SmartLife
Kleurweergave-index (Ra)80
Max. radio zendvermogen20 dBm
ProgrammeermogelijkhedenSchakel in
Uitzetten
Schakel in met tijdvertraging
Schakel uit met vertraging
dimbaar
Totale lengte70 mm
Gerelateerde Producten