logosmallpostnl

Pakket volgen en bezorg-tijden.

Het merendeel van onze bestellingen worden bezorgd door PostNL in zowel Nederland als België. Hier wordt van afgeweken wanneer de omvang of het gewicht dusdanig zijn dat deze met een andere dienst worden afgeleverd. Ook bezorging in overige landen kan verschillen.

Zending volgen met Track en trace

  • Beschrijving

Wanneer een zending verpakt is en gereed is voor verzending, ontvangt u per email een status update. Via de orderstatus kunt u dan het pakket gaan volgen, er zal er al een levertijd indicatie worden gegeven, zoals dag en een tijdvak* waarin de bezorger het pakket zal gaan afleveren.

*Let op , houdt de tijdvak indicatie in de gaten, deze kan veranderen doordat er vertraging is ontstaan onderweg.

Niet-Thuis bericht PostNL

  • Beschrijving

Bent u niet thuis als wij uw pakket bezorgen? Dan laat onze bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen.

U heeft de keuze uit één van de volgende opties:

Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. U haalt uw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op.
In de Pakketautomaat op een aantal grote NS-stations en Schiphol Plaza.

*Uitgezonderd enkele postcodegebieden.
U betaalt gemakkelijk en snel met micro-incasso: koppel eenmalig uw mobiele telefoonnummer aan uw rekeningnummer, en u voldoet het bedrag voortaan met één simpele klik.

Niet-Thuis bij een 2e bezorgpoging

  • Beschrijving

Lukt het niet om uw pakket af te leveren bij de tweede bezorg poging? En heeft u de bezorging van te voren niet gewijzigd? Dan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten.

U heeft twee weken de tijd om uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

Standaard bieden wij uw bezorging als volgt aan:

1e pakketbezorging

2e pakketbezorging

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag